• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Casas particulares - Bo privat

Rundrejser med casas particulares, som på dansk betyder privat indkvartering, er den cubanske udgave af bed and breakfast

På denne måde får I et helt unikt indblik i cubanske familiers livsstil, familiemønstre og indretning. Når I bor privat, kan I også bestille morgenmad og a la carte-måltider, som bliver lavet på ægte cubansk manér. Ifølge vores mange rejsende og ikke mindst os selv, er det mange gange de bedste måltider, som bliver serveret i Cuba!

Bemærk, at man kun får oplyst en kontaktadresse inden afrejse. Ved ankomst vil I blive anvist til den specifikke adresse - altid med samme kvalitet! Nogle bureauer oversælger begrebet ved at skrive familiedrevne minihoteller, men man skal dog gøre sig klart, at det ikke er hoteller, man bor altid privat.

Alle casas er godkendt af den cubanske stat, og det sikrer, at man får gode oplevelser hver gang.  

Vi anbefaler varmt at bo på casa og få en fantastisk oplevelse på ægte cubansk!


Hoteller i Cuba

Der er hoteller i de fleste byer i Cuba, som naturligvis kan kombineres med casas eller vælges udelukkende til jeres rundrejse. 

Hotelstandarden er ikke så høj i Cuba som vi er vante til i den vestlige verden. Stjernerne for standard bliver tildelt af staten, og de er noget gavmilde i forhold til andre steder i verden. Det er vigtigt, at man ikke sammenligner standarden på tværs af landene, men ser Cuba som selvstændigt. Generelt kan man trække en stjerne til halvanden fra i de fleste områder i Cuba. Dette gælder dog ikke Varadero, hvor stjernerne er tættere på de vestlige. 

Vi anbefaler, at man kombinerer casas og hoteller for en autentisk oplevelse af Cuba

bubble