• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Enestående Cuba 

Vi har spækket denne rundrejse med et hav af udflugter, som giver jer den fulde oplevelse af Cuba

Turen på 14 dage går igennem de mest populære områder i Cuba, og vi har sørget for, at mange udflugter er inkluderet, så I kun skal tænke på, om der er nok plads i kameraet.

På en rejse til Cuba oplever du bl.a. smukke Trinidad

Rejsen kort beskrevet

4 nætter i Havana
Oplev Havana fra amerikanerbil, besøg Havana Club Rom-museet og nyd en guidet byrundtur med en dejlig frokost. Første dag er der velkomstmøde, og alle udflugterne er inkluderet i prisen. I overnatter på hotel med morgenmad, og der er naturligvis lagt tid ind til at udforske byen på egen hånd. 

3 nætter i Viñales
I Viñales venter både tur på hesteryg, en guidet cykeltur samt en vandretur i den smukke dal. Tobaksplantagerne og den smukke natur gør området utroligt interessant, og de mange udflugter giver jer mulighed for at udforske dalen. I overnatter på nøje udvalgt casa particular med morgenmad. 

1 nat i Cienfuegos
Fra Viñales går turen til Cienfuegos, hvor en eftermiddag på egen hånd venter i den smukke by. Tag f.eks. en sejltur i bugten, inden I nyder aftensmaden på hotellet, hvor I overnatter.  

3 nætter i Trinidad
Gå på opdagelse i de brostensbelagte gader og se den gamle kulturhistoriske koloniby, som er på UNESCO's Verdensarvsliste over verdensarv. Der er inkluderet en heldagsudflugt til Topes de Collantes, et utroligt skønt naturområde, hvor i ser vandfald og smukke udsigter over Trinidad og det Caribiske Hav. 

1 nat i Havana
Turen afsluttes med en nat i Havana, inden at rejsen går hjem mod Danmark

Rejsen inkluderer fly, overnatninger med morgenmad og 3 nætter med all-inclusive, mange udflugter og transport på hele rejsen.

Pris fra kun kr. 13.995,- pr. person i delt dobbeltværelse 

 

Se mere på Svane Rejser

 

kort cuba

bubble