• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Tag hele familien med til Cuba

Cuba er et oplagt rejseland for familier med børn

Nu kan Cuba Rejser som noget unikt tilbyde rundrejser designet til børnefamilier. Vi har lavet specialaftaler med hoteller, hvor der kan være 2 voksne og 2 børn på samme værelse. 

I Cuba elsker de børn og der er mange muligheder for børnefamilier, som vælger at drage til det spændende og anderledes rejseland. Giv børnene og ikke mindst jer selv en kulturrig og speciel ferieoplevelse.

Cuba har fantastiske strande, som er yderst børnevenlige eller tag på opdagelse til indianerøen. Kør med amerikanerbil igennem Havanas gader eller oplev byen fra bagsædet af en Coco-taxi. Tag på rundtur i koloniperlen Trinidad på bagsædet af en cykel og leg med rytme og musik under en salsaundervisning. Cuba byder på meget mere, og man kan sagtens tage børnene med på opdagelse. 

Cuba er også et dejligt sted til en familieferie


Kulturelle Havana og tropiske strande i Varadero 

Vores mest populære rejse til Cuba med børn er den fantastiske kombination af kulturrige Havana's spændende historie og Varadero's enestående sandstrande.

Rejsen kort beskrevet

4 nætter Havana
Tag på eventyr i Cubas hovedstad, som byder på et hav af spændende historiske bygninger og hyggelige gader. Her kan i komme på rundtur i en ægte amerikanerbil fra 50'erne, besøge Revolutionsmuseet og lære om Castro og Che Guevara. Der er mange muligheder for både børn og voksne i Havana og I har god tid til at få det hele med.  

6 nætter Varadero
Strandene i Cuba er blandt Caribiens abolut bedste og i Varadero venter jer de kridhvide palmestrande. Her er der tid til både afslapning og de mange muligheder på vandet giver aktiviteter nok for hele familien.

Rejsen inkluderer fly, overnatninger, transport samt all-inclusive på hotellet i Varadero

Pris fra kun kr. 12.888,- pr. person - Børnerabat er muligt for børn under 12 år

 

Se mere på Svane Rejser

rejser/kort-/kultur-og-strand.jpg

bubble