• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Cuba Basico 

Vores mest populære rundrejse i Cuba

I besøger fire af de største byer og smukkeste områder på en 12 dages rejse. Undervejs oplever I de mange usædvanligheder i Cuba og ser både enestående natur og de mange historiske og kulturelle byer, som gør Cuba til noget helt særligt. 

På en rejse til Cuba ser du mange charmerende byer

Rejsen kort beskrevet

3 nætter i Havana 
Gå på eventyr i Cubas hovedstad i et utal af charmerende gader og fascinerende historiske bygninger. Tag en tur i en klassisk amerikanerbil fra 50'erne eller besøg Revolutionsmuseet og bliv klogere på Castro og Che. Hvis de caribiske rytmer griber jer, er der også mulighed for at prøve kræfter med salsadans. Havana byder på et væld af oplevelser og I har god tid til at få det hele med.  

2 nætter i Viñales
Den smukke dal i Viñales er en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Den frodige dal er hjemsted for mange tobaksplantager, som de berømte cubanske cigarer bliver lavet af. Omkring dalen er det muligt at tage på vandreture eller cykelture igennem de smukke omgivelser. 

1 nat Cienfuegos
Sydens Perle, som Cienfuegos også bliver kaldt, er en lille, men fantastisk hyggelig by. Her kan du blandt andet nyde Cienfuegos-bugten fra vandet eller gå på opdagelse omkring den charmerende bymidte. 

3 nætter Trinidad
Gå på opdagelse på de brostensbelagte gader i den gamle koloniby Trinidad. Denne kulturhistoriske by er på UNESCO's Verdensarvsliste, og byen er fyldt med smukt, velholdt arkitektur. I Trinidad kan I også vælge at tage til den dejlige strand ved Ancon og nyde de sidste dage af rejsen ved vandet. 

1 nat i Havana
En sidste nat venter jer i Havana, inden turen går hjem. Måske skal der findes nogle gode cubanske cigarer til at tage med hjem eller en god flaske rom.  

Rejsen er eksklusiv fly, inklusive overnatninger i casas particulares med morgenmad og transport på hele rejsen.
Det er muligt at tilkøbe overnatninger på hoteller eller ekstra dage, hvis I ønsker det. 

Pris
Lavsæson fra kr. 4.530,- pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse ekskl. fly.

Hvis I er interesseret i en pris på denne rejse inklusiv fly, arrangerer vi naturligvis også gerne det.

Hvis I ønsker det, ændrer vi gerne denne rejse fra fx privat indkvartering til hotel, bus til privat transport, opgradering af hoteller, m.m.

Ring til os så laver vi sammen den ønskede rejse til jer.

Prisen afhænger af jeres ønsker.

Se mere på Svane Rejser 

kort til cuba basico

bubble