Søndag 23-10-2016 En del af Svane Rejser
   
- en del af Svane Rejser og specialister i rejser til Cuba.

   Vi ser frem til at arrangere din næste rundrejse til Cuba

faa_tilbud_DA.jpg


rejser til Cuba


Rejser til Cuba med indhold.

Flere og flere ønsker rejser til Cuba. Få lande er så interessante og spændende som Cuba i Caribien. Øen har helt sin egen rytme og har ikke forandret sig meget siden regimet blev overstyrtet af Castro og hans rebeller. Cubanerne er smilende, nysgerrige og imødekommende. De vil gerne i kontakt med turister, da det blandt andet er deres kilde til information fra resten af verden. Cubanerne har mange stolte traditioner, lige fra sukkerrørsproduktion, cigarer og rom til deres helt store lidenskab - musik og dans. Cubanere er per definition født med rytme, og overalt høres forførende salsamusik.

Rejs til Cuba med Cubarejser. Vi kan tilbyde individuelle rejser og grupperejser med både skandinaviske og engelsktalende rejseledere, cykelture og spændende rundture i privat bil med guide/chauffør eller transport rundt i busser. 

Rejser til Cuba giver minder for livet. Vi har eget kontor i Havanna og dette er jeres garanti for stort lokalkendskab.

rejser til Cuba

Bliv fristet af nogle af vores rundrejser til Cuba herunder:Udsigt over Trinidad.jpg

Enestående Cuba (unik rundrejse til Cuba)

Privat indkvartering, smuk natur og mange aktiviteter gør denne 14 dages rundrejse helt unik på det danske marked grundet vores lokale kontakter.

Cuba er et enestående rejsemål - hvor du finder ellers en romantisk og hektisk by som Havana? Hvor finder du klassiske amerikanske biler med russiske motorer? Hvor finder du revolutionære slagord ved siden af de smukke koloniale bygninger. Kontrasterne er uendelige og fascinerende.

Læs mere om programmet og se priser 

    

 

Cuba - Amerikaner-biler.jpg

Cuba BBB  - rejser til Cuba med dansk rejseleder

Rejs til Cuba med dansk rejseleder: tag med på vores fantastiske og populære 13 dages Cuba rundrejse med erfaren dansk rejseleder (Havana - Viñales - Santa Clara - Cienfuegos - Trinidad - Varadero). Afrejser med KLM fra København. Små grupper 12 -25 deltagere. All inklusive i både Trinidad og Varadero.

 I Cuba bruger man udtrykket BBB (Bueno, Bonito, Barato) om ting som er gode, smukke og billige. Det er præcis hvad Svane Rejser har skabt med denne unikke rundrejse, der er en blanding af oplevelser og afslapning ved fantastiske strande.

Læs mere om programmet Cuba BBB med dansk rejseleder 

 

    

 


Cuba på cykel

Cuba på cykel - 14 dage

Denne cykelrundtur tager dig rundt i Cuba i 2 uger (med bus undertiden på lange ruter). Vi begynder i Havana og fortsætter rundt til en række spændende byer på øen. Den engelsktalende guide tager dig kyndigt rundt og viser de specielle steder. Oplev smukke strande, smuk natur og lokal mad og kom ind under huden på de lokale.

Læs mere om programmet og priser på cykelturen 

       

 


Cayo Blanco.JPG

Kultur og strandferie (rejser til Cuba)

En spændingsfyldt 12 dages rundrejse til Cuba: historiske Havana kombineret med en badeferie langs Varadero smukke strande. I Havana står de kulturelle oplevelser i kø for at blive oplevet. Har du ikke været i Havana, har du ikke været i Cuba. Efter et par dage fortsætter turen til Varadero, hvor din ferie sluttes af med en badeferie på all-inclusive hotel. Varadero er et dejligt feriested med nogle af de fineste strande i verden. Her er sol, sand og turkisblå hav så langt øjet rækker.

Læs mere om programmet og se priser på Kultur og strand

        


Cuba rejser

 

Du finder os på www.facebook.com/svanerejser

Kuba resor, Cuba reiser: www.svane-reiser.no